Шуменец, който обидил и наплюл сервитьорка след направена забележка, е задържан за срок до 24 часа в полицията, информират от ОДМВР. Инцидентът е станал около 15.15 ч. вчера. Малко преди това мъжът седнал в кафене на площад Кристал.  При него отишла сервитьорка, за да му вземе поръчката, но той заявил, че не иска да поръча нищо. Помолен бил да освободи масата за клиенти на заведението, след което мъжът отправил обиди към жената и я наплюл. На място пристигнал екип от РУ – Шумен. Установена била самоличността му, задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в града. Съставен му е акт по УБДХ.

Още два акта по указа за борба с дребното хулиганство са съставени вчера.  Около 23.15 ч. на 24 октомври е приет сигнал от живущи на ул. “Родопи“ в Шумен, които съобщили, че около паркираните автомобили обикаля мъж със съмнително поведение. Към адреса бил насочен полицейски екип. На място униформените установили мъжа, който бил във видимо нетрезво състояние. Отправил обиди към полицейските служители, отказал да представи документ за самоличност. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен за грубо нарушаване на обществения ред.

Вчера по обед в салон за красота на ул.“Цар Освободител“ в Шумен влязъл 46-годишен мъж и отправил обиди и закани към жена, с която до скоро живял на семейни начала. Бил помолен да напусне, но при излизане й ударил шамар. Подаден бил сигнал в полицията. Мъжът бил установен и задържан за срок до 24 часа в полицейския арест. Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име