Днес, за жалост, Исперих изгуби още един прекрасен лекар – неврологът д-р Емилия Методиева, която до последно, водена от чувството на дълг и отговорност, помагаше на своите пациенти, съобщи кметът на общината Белгин Шукри.

Д-р Методиева е диагностицирана с COVID-19 на 11 ноември и за нея грижи са полагали колегите й в МБАЛ – Исперих.

Кметът на Исперих изказва своите съболезнования на семейството, близките и колегите на починалата д-р Методиева. Той отново призова за спазване на мерките.

“Уважаеми съграждани, ситуацията е много тревожна. И в тази безпрецедентна криза всички ние трябва да проявим отговорност и дисциплина. Призовавам Ви за спазване на всички наложени мерки – носете маски, спазвайте дистанция независимо от това дали общувате с някого, или изчаквате на опашка в магазина, ограничете контактите си. Не е време за празнуване, не е време за опровержение и осмиване на наложените ограничения. Бъдете отговорни, не заобикаляйте правилата, пазете себе си и своите близки. Рано или късно животът ще се върне към своя нормален ход, но загубените човешки животи никога няма да се върнат”, апелира Белгин Шукри.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име