Квартетът „ГеоМарЧаЛо“ и Симфониета – Шумен ще поднесат истински музикален празник на шуменци в петък, от 19.35 часа на сцената на Концертната зала „Проф. Венета Вичева“.

В анонса към събитието се казва, че почитателите на музиката ще се пренесат в полярните, умерените, тропичните и екваториалните настроения по един неподозиран начин под диригентската палка на Георги Милтиядов.

„Това е един проект, в който класиката се превръща в модерна музика, чиито ритми изправят на крака зрителя и го провокират да танцува, пее и поддържа ритъма с часове. Шопен, Рахманинов, Дворжак, Пиацола – утвърдени композитори от класическия жанр се изправят лице в лице с познатите латино танци – El Talisman, Despasito, Havana slide, Let’s get Loud; филмовите мелодии – Hallelujah, Shape of my hearth, Skyfall, Smooth criminal, Miserlou; поп и рок композициите – Je’taime, Victory, Kashmir и др. Един организиран и подреден от Камен Воденичаров хаос, който пренася публиката през годините и вековете, за да достави изключителното удоволствие, както на слушателите, така и на участниците в този необикновен проект! Заемете местата си в залата и се забавлявайте!“, пишат в поканата си към публиката организаторите на концерта.

За допълнителна информация и заявка на билети – тел. 0879321033.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име