Шуменски зет ще води листата на Има такъв народ, съобщи партийният сайт. Начело на бюлетината е Пламен Николов, член на Националния съвет и арбитражната комисия на ПП „Има такъв народ“. Николов е завършил средното си образование в шуменската хуманитарна гимназия „Йоан Екзарх Български“, после СУ „Св. Климент Охридски“, където завършва магистратура по Философия на науката. Доктор по философия на правото, политиката и икономиката. Има над 15-годишен опит в бизнес развитието и управлението на проекти. В момента ръководи офиса на американска компания за Европа, Азия и Африка.

Втора в листата е Нерихан Ибрям, която също е свързана с Шумен. Родена е в с. Пет могили, община Никола Козлево. В момента е преподавател по руски език и изобразително изкуство в София. Член е на вътрешнопартийната комисия по образование.

Трети в листата е Звездалин Звездев, предприемач от Шумен. Шести е кметът на Мадара Неделчо Неделчев, който на изборите през април направи силен преференциален резултат и се изкачи на второ място в листата.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име