Добромир Драев призовава да се гласува мажоритарно и подкрепя Неделчо Неделчев

За да има истинска промяна, в управлението трябва да влязат непослушни, ярки личности, които са показали, че не се страхуват да се изправят срещу статуквото. Това заяви общинският съветник и председател на дясната група „За Шумен“ Добромир Драев броени дни преди парламентарните избори.

Като пример за такава ярка личност той посочи кмета на Мадара Неделчо Неделчев, кандидат за народен представител от листата на „Има такъв народ“. „Неделчев е точно такъв нестандартен политик, той не е послушен изпълнител на партийни заповеди и не се притеснява да се изправи срещу управляващите, за да защити интересите на хората, които са го избрали“, подчерта Драев.

Самият Драев е привърженик на мажоритарния вот и смята, че всички кандидати трябва да се избират мажоритарно. „Не трябва да се гласува партийно, защото във всички партии има читави хора, но те изпълняват партийни решения и гласуват както им каже „вождът“, който и да е той. Затова, за да тръгне България напред, най-правилният начин е да се гласува мажоритарно, и то за хора, които са доказали, че не са послушни, че не се подчиняват на партийна воля“, коментира Драев.

Той посочи, че Неделчо Неделчев е истински боец. „Без бюджет и без правомощия, Неделчев успя да провокира населението на Мадара и да тръгне към рефереендум, въпреки всички опити на общинската власт да го спре. Макар че не е харесван от ГЕРБ и от цялото статукво, Неделчев не се отказа, спечели делата в съда и в крайна сметка успя да извоюва референдума. На практика той спечели битката за всички села в община Шумен, защото оттук нататък общината ще трябва да се сети, че има и малки населени места, които беше забравила, и ще трябва да работи за тях“, подчерта Драев.

Общинският съветник коментира, че именно такива хора като кмета на Мадара трябва да влязат в управлението на държавата – хора с кауза, които търсят всички възможни начини да решат проблемите и провокират и обществото, и властта, за да променят нещата.

Затова подкрепям Неделчо Неделчев и призовавам да се гласува за такива хора – ярки личности, които, макар и недолюбвани от управлението и от статуквото, продължават да се борят и да правят полезни неща за цялото общество, призова Добромир Драев.

Офис на кандидата за народен представител Н. Неделчев
Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име