Национален брейк турнир „FUNK BUSTERS“ към Българска Брейк Федерация (ББФ) ще се проведе в Разград на 31 юли. Продължителността ще е един състезателен ден.

Националният турнир „FUNK BUSTERS“ ще даде възможност на всички заинтересовани брейкъри да вземат участие под формата на битки 1 vs 1, шоукейс и отборни битки в съответните възрастови групи.

Участие в Националния турнир могат да вземат както картотекирани състезатели по брейк към Българска Брейк Федерация, така и свободни агенти.

Мястото за провеждане е  в квалификационна част – Общински културен център и финална част на открито – площад „Независимост“ 2 (пред ОКЦ). Времето за провеждане на състезанието ще бъде от 13:00 до 21:00 ч.

Организатор на събитието е СБК „Шадоус“, с подкрепата на Община Разград, ЦПРЛ-ЦРД, Басейн „Пътконсулт“, „Пътконсулт“ ООД, Принт Експрес Разград и дигитална маркетинг агенция Marketing Vision.

Ръководството на лицензирани спортни клубове, настойници на некартотекирани състезатели и прекия ръководител на добра воля е необходимо да изпратят своите заявки за участие до 28 юли на shadows_rz@abv.bg.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име