Сн. СИДП

Главният редактор на немското ловно списание “Rhein-Westfalischer Jager” Матиас Крузе гостува през тази седмица в ДЛС-Паламара. Заедно с него в стопанството пристигна голяма група немски ловци, които са заявили отстрел на нетрофейни животни, съобщиха от СИДП.

Ловът ще бъде отразен с репортаж в списанието, като Крузе предварително е заявил, че смята да напише статия за едно от най-елитните български ловни стопанства, която ще бъде публикувана в началото на следващата година, посочиха от държавното предприятие.

До края на ловния сезон графикът на стопанството вече е запълнен. Групите, които се очакват до 31 март 2022 година са предимно по линия на организирания ловен туризъм и са основно от Германия, Финландия и Дания. През активният ловен сезон от ДЛС-Паламара ще продължат да приемат приоритетно ловци, но за останалата част от годината ще бъдат направени нови пакетни услуги, които ще включват фотолов, наблюдение на животни в ловните райони и мн.др.

Желаещите да се възползват от новите оферти ще бъдат придружавани от отлично подготвени ловни водачи, които познават района и навиците на животните. Всеки, който иска да посети стопанството извън ловния сезон, може да направи запитване на сайта на СИДП www.sidp.bg – или на страницата на ДЛС-Паламара – www.dlspalamara.sidp.bg.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име