Кастинг за статисти организира екипът на филмовата продукция с работно заглавие „Ало”, съобщиха от пресцентъра на Община Шумен. Подборът ще се проведе на 3 декември, от 8.00 до 12.00 часа пред Народно читалище „Тодор Петков – 1963” в Шумен.

Всеки, който иска да се снима в игрален филм, може да се пробва на снимачната площадка. Няма ограничение във възрастта. Желаещите да се включат в кастинга могат да го направят и като изпратят свои снимки на имейл kasting_alo@abv.bg. Телефонът за връзка с организаторите на кастинга е 087 781 7690.

Режисьорът Стефан Командарев е избрал Шумен за декор на бъдещия си филм. Предвижда се снимките да преминат от средата на януари до края на февруари следващата година.

След близо три десетилетия отсъствие от българското кино на екран ще се завърне Ели Скорчева, една от най-популярните български актриси от 80-те години. Във филма ще участват още Ивайло Христов, Герасим Георгиев – Геро, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Ирини Жамбонас, Стефан Денолюбов, Таня Шахова, Димитър Баненкин, Розалия Абгарян, Стоян Дойчев. Към творческия състав ще се присъединят и актьорите от шуменския театър Янислава Линкова, Радина Алексова, Димитрия Милушева, Стефани Лечева и Марияна Бранкованова.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име