Милица Гладнишка, Филип Аврамов и оркестърът на Държавна опера – Бургас представят в Шумен концерт-спектакъла „Оскарите в музиката“ на диригента Левон Манукян, който вече е известен на почитателите на филмовата музика в цялата страна. Колекцията от подбрани кинохитове е любима на почитателите на хубавата музика и проектът винаги се радва на интерес от публиката.

Музиката от филмите „Красавицата и звяра“, „Аладин“, „Мръсни танци“, „Flashdance“, „Джеймс Бонд“, „Армагедон“, „Роки“, „Междузвездни войни“, „Доктор Живаго“, „Властелинът на пръстените“ и много други – тези незабравими кинохитове звучат от сцената по време на спектакъла. В него всичко е по холивудски – и червеният килим, и бляскавата статуетка Оскар, и най-вече звездите, които връчват най-високото киноотличие в музиката.

Забележителната Милица Гладнишка и нейният сценичен партньор Филип Аврамов ще се разходят по червения килим, представяйки най-добрата музика от киното, призната от Американската филмова академия.

„Оскарите в музиката“ е проект на диригента Левон Манукян, а мултимедийните ефекти са дело на Юлия Манукян. Гладнишка и Аврамов се представят под съпровода на оркестъра на Държавна опера – Бургас, под диригентската палка на маестро Левон Манукян. 

Бургарската опера гостува в Шумен на 1 април от 19 ч. в салона на драматичния театър. Цени на билетите – 15.00 и 18.00 лв.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име