Директорът на ОДМВР Георги Гендов изпраща с отличие своя колега Любомир Николов. Сн. ОДМВР

След 28 години служба в системата на МВР, полицейски служители от областната дирекция в Шумен изпратиха в заслужен отдих своя колега Любомир Николов.

Днес, на своя 60-ти рожден ден, инсп. Николов напуска редиците на полицията. В последния си работен ден той получи десетки поздрави от колеги и приятели.

Любомир Николов започва работа в транспортна полиция през 1994 г. В годините е преназначаван като разузнавач към Криминална полиция в РУТП – Варна. От 2014 г. до днес работи като разузнавач в група „Престъпления против собствеността“ към отдел Криминална полиция в Шумен.

В годините е работил по противодействие на престъпленията, свързани с жп инфраструктурата, разкрил е множество кражби, включително и джебчийски в районите на жп гарата. И днес колегите му си спомнят за случай с дързък крадец в Смядово, който оказал яростна съпротива и нападнал униформени при задържането му през 2011 г. след кражба на кабели от осигурителната система.

Любомир Николов е награждаван многократно от преките си началници и ръководството на МВР за безупречно изпълнение на задълженията си. За безукорната си служба, за постигнатите високи резултати в професионалната си дейност беше награден с Почетен знак на МВР 3-та степен, който е едно от най-високите отличия във ведомството. Наградата му бе връчена на тържествена церемония от директора на ОДМВР- Шумен ст. комисар Георги Гендов.

В емоционално изпращане „Командира на вагона“ благодари на колегите си за съвместната работа и прекрасните моменти, които ще останат в сърцето му, въпреки напускането му на МВР.

ОДМВР- Шумен пожелава на Любо Николов крепко здраве и много късмет. Честити да са ти първите 60 спирки в живота, Командире! Да имаш достатъчно здраве, любов и прекрасни моменти и през следващите 60!, пожелават на инп. Николов неговите колеги от Шуменската дирекция

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име