За запомнящ се концерт се събират две от най-великите български групи – Сигнал и Тангра. Рок легендите се качват заедно на една сцена, за да възпламенят всички фенове на златните БГ хитове в Североизточна България, съобщиха организаторите.

„След успеха на общите ни концерти в Бургас, Стара Загора и Пловдив, когато на практика за пръв път свирихме на една сцена с Тангра, сега продължаваме турнето и в нови три града“, споделя Данчо Караджов. „Затова с голямо желание и удоволствие чакаме срещите си с публиката в Габрово, Русе и Шумен, като обещаваме едно емоционално двучасово изживяване с много пеене, импровизации и естествено яко рок“, допълва един от най-обичаните и разпознаваеми гласове у нас.

Фронтменът на Тангра Боби Косатката също е категоричен: „Нашето желание е да доставим удоволствие на хората, да ги заредим емоционално, да се чувстват щастливи, свободни, безгрижни! Подготвили сме вълнуващ музикален микс с непреходни послания, като ще съчетаем познатите ни хитове с нови песни!“

Сигнал и Тангра заедно може да чуете и видите на живо на 29 ноември в Габрово, Спортна зала „Орловец“; 30 ноември в Русе, Канев Център и на 1 декември в Шумен, Арена Шумен.

Организаторите от Event Masters отново гарантират въздействаща сцена с впечатляващи светлинни и огнени ефекти.

Билети може да се закупят онлайн на eventim.bg и на място при партньорите им за Шумен

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име