Броени дни остават до втората порция исторически концерти „Рок легендите Сигнал и Тангра заедно на една сцена“. След успеха в Бургас, Стара Загора и Пловдив през лятото, двете легендарни групи ще зарадват феновете на рока в Габрово, Русе и Шумен, съобщиха организаторите.

Концертът в Шумен е на 1 декември в Арена Шумен.

„Замислихме се, че в състава на Тангра в момента сме три поколения музиканти!“, споделя вокалистът на бандата Боби Косатката. „Кийбордистът Дани Ганчев е живата история на групата, както той обича да се шегува „сектор спомени“. Китаристите ни Иво Чалъков и Валери Григоров-Рио са друга генерация, а аз и барабанистът ни за турнето Деян Драгиев сме така да се каже от най-младите, „по-новото поколение“!“, смее се фронтменът. „Но колкото сме различни на години, толкова това ни сплотява, за да направим един различен, но актуален и модерен микс от музика, който да се харесва на всички!“, категоричен е Боби. „По нашите концерти с цяло гърло пеят и 20- годишни младежи, и 60- годишните им родители. Тази междупоколенческа връзка и приемственост е наистина нещо уникално и на всеки концерт ние обменяме енергия с тези хора, което ни прави адски щастливи!“, разказва изпълнителят на „Любовта, без която не можем“.

„След тъмнината“ е новият албум на неповторимите „Сигнал“, който се появява след дългата пауза от 2005 г. Той включва 3 от мега хитовете на групата и 7 нови песни, като пилотната „Утре“ вече се налага сред меломаните. Част от тях, представени на живо от Данчо Караджов, Жоро Янакиев, Александър Мариновски и Владимир Захариев феновете ще могат да чуят на общите концерти с Тангра.

Билети може да се закупят онлайн на eventim.bg и на място в партньорската мрежа.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име