Въпреки голямата мъгла снощи коледните светлини озариха и град Кубрат. Малки и големи се насладиха на прекрасната коледна украса на площад „Възраждане“, която тази година е по-различна, тъй като в центъра на Кубрат грейна нова празнична елха, съобщиха от Общината.

За трета година Дядо Коледа помаха от балкона на часовниковата кула към жителите и гостите на града, а елените с красивата му шейна отново се спряха до цветния надпис с името на лудогорския град.

Приветствие към всички отправи заместник-кметът Мирослав Йорданов, който заедно с десетки деца запалиха коледните светлини, отброявайки до красивия момент чрез обратно броене. 

На всички присъстващи помощниците на белобрадия старец раздаваха вкусни лакомства, като още в началото представиха и красив коледен танц под ръководството на художествения ръководител към читалището в общинския център Гинка Панчева. 

Със запалването на празничните светлини беше поставено началото на коледно-новогодишните изненади в града, които ще продължат до края на 2022 година.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име