Служители от структурите на ОДМВР- Шумен получиха днес нови образци въоръжение. В присъствието на директора на областната дирекция, началниците на полицейските управления и ръководни служители, лично заместник- главният секретар на МВР главен комисар Станимир Станев връчи оръжието на полицейските служители. Полицаите получиха четири полуавтоматични пистолета „Валтер“ и шест електропреносими уреда „Тейзър” Х2.

Главен комисар Станев  изрази задоволството си от факта, че започва раздаването по-добро въоръжение и снаряжение на полицейските служители. „Това е много добро начално от цялостното обновяване на оръжейната система в структурите на вътрешното министерство не само в Шумен, но и в страната. Искаме да имаме добре обучени и добре оборудвани служители“ допълни главен комисар Станев.

Три от електропреносимите уреди ще бъдат на разположение в РУ- Шумен,  а за всяко от полицейските управления в Нови пазар, Велики Преслав и Каолиново – по един тейзър.

Заместник- главният секретар беше на работно посещение в Шумен. С ръководството на областната дирекция беше обсъдена организацията във връзка с предстоящите избори.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име