Окръжна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство във връзка с тежко пътно-транспортно произшествие, при което е загинало непълнолетно момиче, а петима са пострадали.

Произшествието възникнало на 19 май, около 22:30 часа, на пътя между град Кубрат и село Беловец, област Разград. В тежката катастрофа участвали три автомобила. 19 – годишен младеж, управлявал един от автомобилите, като по време на движението си предприел маневра за изпреварване въпреки насрещно движещо се МПС. Двете коли се сблъскали, след което изпреварващата кола се ударила в задната част на третия автомобил, продължила движението си и се преобърнала по таван извън пътя.

На място загинало 14-годишно момиче, което се возило на задната седалка на първия автомобил. Тежко пострадал и водачът на превозното средство, който е настанен за лечение в болнично заведение с опасност за живота. Останалите пътници от колата получили различни травми, които не представляват опасност за животите им. Пострадала е и водачката на насрещно движещото се МПС.

Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около пътнотранспортното произшествие продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Разград. Назначени са множество експертизи, които да установят фактическата обстановка.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име