Общинските съветници и кметове от Велики Преслав полагат клетва. Сн областна администрация

Областният управител проф. Добромир Добрев откри днес първите заседания на общинските съвети във Върбица и Велики Преслав, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Избраните за кмет на община Върбица Мердин Байрям и за кмет на община Велики Преслав Янко Йорданов, новоизбраните общински съветници и кметове на кметства в двете общини положиха клетва да работят за благоденствието на своите съграждани, с което встъпиха в длъжност. Те получиха удостоверенията си за избор от председателите на общинските избирателни комисии.

Общинските съветници от Върбица

Кметът на община Върбица Мердин Байрям благодари за голямата подкрепа на жителите на общината. „Ние сме поели ясни задачи и цели, имаме традицията и  желанието да постигаме добри резултати за община Върбица. Нека да продължим с това темпо, както сме го правили до сега, за да бъдем пример и за да могат жителите на общината да се гордеят, че са родени и живеят тук“, заяви кметът Мердин Байрям. 

Кметът на община Велики Преслав Янко Йорданов изказа благодарностите си към жителите на общината за доверието. „Днес отново заставам пред вас, осъзнавайки, че предизвикателствата и огромната отговорност няма да са малко, но знаейки, че обединени ще се справим“, заяви кметът Янко Йорданов. Той обяви, че и занапред всеки кмет на населено място ще има неговата подкрепа за всяко действие, което води до просперитета на общината и е в услуга на хората.

Янко Йорданов

Областният управител проф. Добромир Добрев поздрави избраните кметове и съветници и им пожела успешен мандат за благото на техните общини. Проф. Добрев връчи на кмета на община Върбица и на кмета на община Велики Преслав символа на властта- кметската огърлица.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име