Водоснабдяването в по-голямата част от Шумен ще бъде възстановено около 19-20 ч. тази вечер. Това съобщиха от ВиК, като допълниха, че аварията на аварията вече е отстранена и в момента се пълни системата.

Прогнозите са, че във високите части на квартал Боян Българанов водата ще потече около 21-22 ч., а в най-високата зона – квартал Еверест, водата ще се качи около полунощ                   

Заради поредица от аварии Шумен е без вода повече от денонощие. В петък от ВиК съобщиха, че има авария, която ще бъде отстранена до 16 ч. същия ден.  Вместо това последва нова авария, която засегна целия град. От ВиК обявиха, че след като са отстранили първата авария, при подаването на вода е възникнала нова авария в помпена станция 1300.

Въпреки това, през нощта в петък срещу събота в част от кварталите водата беше пусната, но в събота сутринта отново спря. Сега от ВиК заявиха, че ремонтът вече окончателно е приключил и системата се пълни с вода

Коментари

коментар

1 Коментар

  1. Каквито Шуменци, такива са им и управниците им! Щом Шуменци са съгласни всеки месец да им спират водата значи проблема е във ТЯХ! Това с авариите да го разказват на децата, те ще им повярват. Щом гражданите нямат нищо против моля ВиК Шумен да спират по често водата в градът. По този начин гражданите ще са доволни, а служителите ще си изработят допълнителни възнаграждения.

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име