Катя Кайрякова

Шуменци, приятели, симпатизанти, другари социалисти, благодаря ви!

Съставът на 50-ото Народно събрание вече е обявен официално и аз ви благодаря, че съм част от него. Зная, че никой не е постигнал успех, без подкрепа от хората, аз я поисках от вас и я получих.

Сега вие на свой ред може да разчитате на мен като народен представител. Няма да спестя енергия, за да стигат проблемите на всеки един жител на Шуменска област до институциите и да бъдат решавани като мои лични.

Поздравявам и партийните структури на БСП – Шумен, че въпреки умората, с общи усилия успяхме да върнем депутатския ни мандат. Така шуменци ще имат човек в парламента, който да лобира и за социалните им интереси. За този важен успех по време на кампанията работихме всички – кандидатите за народни представители от листата, общинските председатели на БСП в областта, членове и симпатизанти, десетки доброволци. Едва ли щяхме да постигнем този резултат без личната помощ на водача на шуменската листа Борислав Гуцанов, който даде много енергия за Шумен, но избра да представлява в парламента родния си град Варна.

Да, предизборната кампания – шеста поред за две години, беше предизвикателство. Работата на народния представител в опозиция също няма да е лесна, но искам и се надявам с вашата подкрепа да успеем да постигнем целите от нашата програма.

Още веднъж – благодаря на всеки, който на 9 юни отиде до урните и упражни правото си на глас – „за“ демокрацията и „против“ контролирания вот!

Проф. Катя Кайрякова

Пресцентър на „БСП за България“-Шумен

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име