Ъглошлайф Bosch с диамантен диск  за 75 лв., моноблок Fayans за 79 лв., зимни гуми Kormoran от 59 лв., интериорна врата с каса за 79 лв., LED крушка V-TAC, 10 W, само за 1,89 лв. – това са само част от над 250 оферти, които „Практикер“ предлага за откриването на новия си хипермаркет в Шумен.

„Практикер“ ще отвори врати в Шумен на 9 ноември от 15 часа, съобщиха от веригата магазини за дома и градината. Хипермаркетът ще предлага на достъпни цени богат асортимент от над 50 000 продукта.  Жителите и гостите на града ще могат да избират стоки на водещи световни и български производители от различни категории – строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина, къмпинг, авто- и велоаксесоари.

Специално за откриването, „Практикер“ ще предложи невероятни оферти, а за периода на промоцията клиентите ще могат да се възползват от безплатен транспорт в рамките на града. За избрани продукти има възможност и  от изплащане на вноски без оскъпяване. „Практикер“ – Шумен се намира на бул. „Симеон Велики“ 37.

Практикер” е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. За 10 години Практикер” изгражда 9 хипермаркета – два в София и по един в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен и Велико Търново.  През 2014 година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на веригата за бяла, черна, офис техника и IT „Технополис“, придоби целия бизнес на немската верига „Практикер“ в България. 

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име