Днес започна годината на Жълтото куче по китайския календар. Според астролозите, този зодиакален знак води до стабилност и хармония в личен план, а в световен мащаб ще повлияе положително на икономиката.  Жълтият цвят е символ на Слънцето и ще ни донесе жизненост, сила и положителна енергия, както и пари и успех.

Кучето олицетворява справедливостта, никога няма да ни предаде и в годината, когато управлява, можем да бъде спокойни – всичко ще е ясно и справедливо.  През 2018 г. можем смело да се заемем с всякакви дейности, но е важно да се придържаме към своите принципи.

В годината на кучето се приветстват такива качества като дружелюбност и честност. Дори в общуването с конкурентите не трябва да сме лицемерни и да отстъпваме от правилата.

Към всяка дейност през 2018 г. е важно да се подхожда творчески.  Дори да работим най-обикновена работа, можем да постигнем големи резултати, ако проявим фантазия. Трудолюбивото и активно Куче ще помогне на всички, които вярват в своя успех, а за хората с интелектуални професии годината ще е изключително успешна.

В годината на Кучето не се очакват проблеми със здравето.

Вълшебни промени обаче се планират в любовната сфера – 2018 година ще бъде изпълнена със срещи и познанства.   Жълтото създание се е договорило с Купидон и вече приготвя новите стрели – ще стигнат за всички, особено за онези, които мечтаят за среща с дългоочакваната си половинка.  През 2018 г. ще има много сватбени церемонии.  Двойките, създали семейство през годината на Кучето, могат да разчитат на дълъг и задружен съюз.

Дечицата, родени в периода, когато управлява Кучето, ще се отличават с добро здраве, весел характер и висок интелект.

През 2018 г. е много важно да общуваме, да завързваме нови приятелства.  За да ни донесе годината щастие, любов и всякакви блага, трябва да запомним няколко правила – да не джавкаме за дребни неща, да не хапем, да вярваме на хората и да не ръмжим, а да решаваме въпросите дипломатично и търпеливо.

Ако искаме да имаме късмет през тази година, трябва да носим земни цветове – кафяво, зелено или жълто във всички техни нюанси.  Така ще бъдем в хармония с енергията на зодиакалния знак. Цветята, които подхождат най-добре на Жълтото куче, са орхидеите и розите.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име