ВСУ "Черноризец Храбър". Снимка ВСУ

Интересни и полезни теми ще бъдат представени на шестото поредно издание на майсторския клас „Изкуството на комуникацията“,  организиран традиционно от преподавателя във ВСУ „Черноризец Храбър“ доц. д-р Георги Калагларски.  Студенти, журналисти, PR-специалисти, служители от обществения сектор и от туристическия бранш, както и всички заинтересовани имат възможност да научат тайните на успешната комуникация от изявени експерти в тази област.

Шестото издание на майсторския клас ще се проведе на 26, 27 и 28 октомври в зала 3 на учебния комплекс на ВСУ „Черноризец Храбър“.  Регистрацията на участниците започва в 13 ч. на 26 октомври, петък.

В продължение на три дни участниците ще се запознаят с културата на облеклото, прическата и грима, изкуството на социалния флирт, поведението пред телевизионна камера, изкуството на кавалерството, правилата на вербалната и невербална комуникация.  Лектори ще бъдат Лора Мутишева, преподавател в НАТФИЗ и актриса в театър „София“, експертът по стайлинг доц. Савка Казаларска, актьорът и режисьор Стоян Радев, Спас Кьосев от БНТ, шоуменът Кирил Аспарухов. Много интересни ще бъдат и лекциите по дипломатически церемониал и бизнес протокол, които ще бъдат водени от почетния консул на Република Южна Африка  Румен Ганчев.  На участниците ще бъдат връчени сертификати.

Все още има свободни места за участие в майсторския клас, съобщиха организаторите.  Желаещите могат да получат повече информация за записването на тел. 052 359 564; 0878 417 494 или на e-mail: pavleta.krasteva@vfu.bg.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име