Мъжете от „Шумен 61“ са устремени към поредната титла.

Шумен ще бъде домакин на последния мач за шампионската титла на България по хандбал при мъжете. Дербито между „Шумен 61“ и „Пирин“ – Гоце Делчев ще се играе в неделя, на 9 май, от 13.00 часа в „Арена Шумен“ при спазване на всички противоепидемични мерки. Срещата може да се гледа и на живо в YouTube канала на Българската федерация по хандбал, съобщиха от Общината.

Със събраните 31 точки шуменци са недостижими на върха, коментира предстоящия мач президентът на клуба Светлозар Начев. „След осеммесечен маратон идва времето за равносметка. Шумен спечели 15 срещи, една завърши наравно и загуби само в началото от „Локомотив“ Горна Оряховица. Последната среща е с „Пирин“, най-стойностният противник през изтеклото първенство и съм сигурен, че ни ни очаква един много интересен двубой“.

Според Светлозар Начев той ще се превърне в истинска кулминация за представянето на шуменските хандбалисти и към спечелената Купа България те ще прибавят шампионската титла и златните медали от Държавното първенство.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име