Кадър БНТ

Започваме заедно да орем държавната нива. България е в криза, трябва да се свърши работа, повече от година нямаме пълноценно управление. Ще търсим формула за управление на дълбоката промяна, на трансформацията, което да даде нова страница на България. Това заяви от парламентарната трибуна Христо Иванов от „Демократична България“, цитиран от БНТ.

„Приоритетите са максимално бързо внасяне на Плана за възстановяване, работа по бюджет на промяната, с възможност за преизчисляване на пенсиите. Крайно време е за сериозен разговор за реформа в здравеопазването, реформа в изборното законодателство. Трябва да се намери решение на въпроса с Република Северна Македония“, каза Христо Иванов.

По думите му „Демократична България“ ще инициира дебат за съдебна реформа и ще покани на разговор всички парламентарни сили.

„Без комплекс ще водим диалог с всяка една парламентарна сила, с всеки един депутат. Гешев не смее да се появи тук, надявам се, че това е израз, че той се подготвя да си подаде оставката“, каза още Христо Иванов.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име