Иван Капралов

Бившият обществен посредник на Шумен Иван Капралов за трети път ще бъде водач на депутатската листа на коалиция „Изправи се БГ! Ние идваме!“ в региона. Това съобщиха от пресцентъра на ИБГНИ, като обявиха водачите си в цялата страна.

Капралов беше начело на бюлетината и на 4 април, и на 11 юли. На 4 април коалицията на Мая Манолова и Отровното трио получи 2 435 гласа в Шуменска област. На следващите парламентарни избори на 11 юли политическата формация загуби част от гласовете си и имаше 2 266 бюлетини.

Няма промяна във водачите на листите за трите софийски района. Председателят на коалицията Мая Манолова води листите в 23 МИР – София и в 13 МИР – Пазарджик. Адвокат Николай Хаджигенов е водач на листата за 25 МИР-София и 16 МИР-Пловдив град. Арман Бабикян е водач на листата за 24 МИР-София. Татяна Дончева ще е водач в 3 МИР-Варна и 29-МИР Хасково.

Ново лице в листите е адвокатът и правозащитник Минчо Спасов, който води редица дела на арестуваните младежи при протестите през 2020 г. Той е водач на листата в 31 МИР-Ямбол.

Коментари

коментар

4 КОМЕНТАРИ

  1. Не му ли омръзна на този празнословец? От основното училище го познавам- беше отряден председател, оттам с ораторските си способности го помня.

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име