Александър Денев, Васил Тодоров и Анета Георгиева поздравяват дамите от дружество "Родолюбие" с празника Благовещение

На Благовещение, почитан от православната църква като празник на майката и жената, кандидат-депутатите от Демократична България Анета Георгиева /ДСБ/ и Александър Денев /Зелено движение/ уважиха тържеството на шуменското женско дружество „Родолюбие“. Заедно с кандидатите за народни представители беше и лидерът на ДСБ в Шумен Васил Тодоров.

Тримата се присъединиха към вълнуващото тържество на дамите от „Родолюбие“ и ги поздравиха за празника с кошница с лакомства и с погача, както изисква традицията. „Поздравяваме ви с този прекрасен празник на майката и жената, който е и празник на вашето дружество и ви желаем здраве и благоденствие, за да продължавате да бъдете опора за нас, мъжете“, пожела на празнуващите шуменки Васил Тодоров. Анета Георгиева и Александър Денев също поздравиха дамите за празника и пожелаха благи дни на всички жени

Женското дружество Родолюбие е основано в Шумен още през 1872 г. и през дългата си история е развивало активна просветителска и благотворителна дейност. Дамите от Родолюбие са избрали Благовещение за празник на своята организация и всяка година го отбелязват с прекрасни тържества. И тази година жените бяха поздравени от млади музикални и артистични таланти на Шумен

Преди да поздравят дамите с празника им, Анета Георгиева, Александър Денев и Васил Тодоров запалиха свещи за здраве и благополучие в храма „Свето Възнесение“.

Александър Денев и Анета Георгиева запалиха свещи за здраве и благополучие

Кандидатите от листата на Демократична България провеждат предизборната си кампания в лични срещи с шуменци, очи в очи, за да чуят какво ще им кажат техните съграждани и какви проблеми очакват да бъдат решени.

„Има как да направим нашата държава и нашия град едно успешно, подредено и зелено място! Има как да живеем по-добре! Има как да променим системата, така че да успяват предприемчивите, образованите и трудолюбивите българи, а не тези, които имат връзки с кмета и с министъра! Подкрепете ни с бюлетина 12, за да направим България една нормална европейска държава!“ – така се обръщаше към гражданите Александър Денев, който продължи срещите си с шуменци в празничния ден на традиционния „изнесен офис“ на главната улица пред театъра.  

Кирил Петков също посети „изнесения офис“ на ДБ при вчерашното си гостуване в Шумен

Александър Денев е с преференция 103 в листата на ПП – ДБ, а Анета Георгиева – с 106.

Пресцентър коалиция ПП – ДБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име